Teungteuingeun Flash News:

Berisi file mp3 kawih-kawih Sunda, termasuk di dalamnya ada pupuh juga lho! Darso - Aya Bedana.mp3; Darso - Kabogoh Jauh.mp3; KambingKawin.mp3; Sunda Kumpulan Lagu-lagu Sunda. Assalamu’alaikum Wr. Wb. Selamat Datang di Blog download1.blogspot.com, sebelumnya kami mengucapkan terima kasih atas kunjungan. Urang Sunda mangrupakeun salah sahiji séké sélér nu ngeusi utamana bagian kulon pulo Jawa, populasi kadua panglobana di Indonésia. Luyu jeung sajarahna, urang Malati digunung Guntur seungitna sungkeman ati bodas sesetraning rasa jadina dina mumunggang leuweung larangan malati digunung Guntur hanjakal heunteu dipeutik Tépas Pangacaprukan Mojang Bandung | LieZMaya.Web.ID WeBlog Urang Sunda nu kér diajar Nyunda!

Comment and Share

Facebook Fan Page

Live Stats

Disclaimer

Plasa Mp3 is just mp3 search engine site like Google, Bing, Yahoo or other search engine site. No mp3 video music or lyrics files we are save or hosting on this server. Plasa Mp3 only indexing content to other source. All content on this site are provided for educational purposes and personal use only. Do not download copyrighted material without permission.
Copyright © 2015 - Plasa Mp3 - Allright Reserved.