Ki Narto Sabdo Flash News:

Wayang kulit Ki Narto Sabdo, koleksi lakon lengkap pagelaran berformat mp3, Download Mp3 Wayang Kulit Kelinci ucul ki narto sabdo Jual Download Mp3 Wayang Kulit Ki Nartosabdo Ki Anom Suroto Ki Enthus Joko Edan Ki Manteb Sudarsono Ki Warsito Pethok Ki Hadi sugito dll Mbok yo mesem ki narto sabdo Kulo remen sanget kalian file wayang kulit kanti dalan ki narto sabdo nanging radi susah caranipun dounlod Gambang Suling termasuk lagu daerah Jawa Tengah. Lagu yang cukup populer ini karya dalang kondang Ki Narto Sabda. Gambang suling ngumandang swarane Oleh : Manthous. Jan jane dik aku wis rindu Wis rong tahun lawase ora ketemu Eling eling dik jamane semono Runtang runtung anane ra ono liyo.. Jan jane mas.. aku wis Sugeng Rawuh ing Blog SukoBudoyo. http://marsudiraras.org/audio/wilujeng.mp3. http://marsudiraras.org/audio/kasatryan.mp3. Selamat Datang, Sugeng Rawuh, Wellcome dan Free Download mp3 4shared Oma Irama Pilihan Terbaik - Daftar Track List Lagu : 1. Aku dan Dia 2. Ampunilah 3. Bunga-Bunga Ganja 4. Durma iku salah sijine tembang macapat kang nduwe watak galak. Ana kalane uga Durma ngemu kahanan kang serem lan marai wedi. Durma klebu tembang kang wingit.

Ki Narto Sabdo (73 Result)

  1. KI NARTO SABDO - Banuwati Janji 01a

  2. 06 - Ki Narto Sabdo - Parasara Krama 4b 3000 - 160 New

  3. 02 -ki Narto Sabdo - Parasara Krama 2a 3000 - 160

  4. 08a - Ki Narto Sabdo - Dasamuka Lahir

  5. Narto Sabdo, Sawitri 04

  6. Cha Cha Cha - 11 Gambang Suling (cipt. Ki Narto Sabdo

  7. 03b - Ki Narto Sabdo - Narayana Jumeneng Ratu

  8. 08 - Ki Narto Sabdo - PARASARA KRAMA 6 A - 3000 - 160

Comment and Share

Facebook Fan Page

Live Stats

Disclaimer

Plasa Mp3 is just mp3 search engine site like Google, Bing, Yahoo or other search engine site. No mp3 video music or lyrics files we are save or hosting on this server. Plasa Mp3 only indexing content to other source. All content on this site are provided for educational purposes and personal use only. Do not download copyrighted material without permission.
Copyright © 2015 - Plasa Mp3 - Allright Reserved.