Jawa Jaranan Flash News:

Sagita-Iwak Peyek - YouTube YouTube home Selamat datang di Blog download mp3 gratis lagu dangdut, tembang kenangan, campursari, mp3 terbaru indonesia. 4shared at : http://campursarimp3.blogspot.com Gendhing-gendhing jawa dalam format mp3 dipersilahkan kepada strisno budaya jawa untuk mengunduhaneka gendhing jawa klasik i : 001. bendrongan - pucung rubuh Pada zaman saya masih duduk di bangku TK, lagu anak-anak tradisional, yang terkenal dengan tembang dolanan, masih sering dinyanyikan di sekolah. Sendang Made - Ingin Melestarikan Peninggalan Sejarah dan Memajukan Potensi Desa Made Kecamatan Kudu Kabupaten Jombang Padahal jaman mbah-mbahane dewe seng jenenge tembang dolanan khusus kanggo bocah kuwi wes ono. Bahkan lirik / isine gur ora seneng-seneng tok. Menawa ngaku wong jawa, utamane wong Jawa jaman biyen, mesti mangerteni lagu dolanan anak Gundul Pacul. Jaman cilik, aku biyen ora pati mangerteni karepe lagu iki. SUSUNAN URUTAN GENDING KANGGE NGIRINGI PAHARGYAN TEMANTEN : http://dc390.4shared.com/download/XJAGjStW/angun_angun.mp3. Manguyu-nguyu : Gd. Angun-Angun Pl.Br Ater ater, panambang, seselan lan tegesipun Wisésana inggih punika tembung tembung ingkang angsal panambang "an". 01. Entan éntan kados : gunungan, pasaran, kalèn. Kawruh Jawi @ Plurk. kawruhjawi dolanan bocah jaman dhisik; kawruhjawi numpak bronjong; kawruhjawi berbagi nderek kersaning gusti; kawruhjawi berbagi Lagu

Comment and Share

Facebook Fan Page

Live Stats

Disclaimer

Plasa Mp3 is just mp3 search engine site like Google, Bing, Yahoo or other search engine site. No mp3 video music or lyrics files we are save or hosting on this server. Plasa Mp3 only indexing content to other source. All content on this site are provided for educational purposes and personal use only. Do not download copyrighted material without permission.
Copyright © 2015 - Plasa Mp3 - Allright Reserved.